Szigorúan bizalmas anyagok! Kérem, terjeszteni….!

Szigorúan bizalmas anyagok!
A lenti adatokat erősen őrzik a nyilvánosság elől. A mi célunk, viszont az hogy minél több ember tudja meg őket. Küldje tovább minden megbízható ismerősének! Ha egyetért velünk, segítse munkánkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat.

Megdöbbentő írás, amit érdemes elolvasni!
Hogy tudd, mi ,mért történik.

500 trillió dollár
/Rotschildok , Rockefellerek meg a Schwartz ( Soros ) Gyuri bácsi…/

Egy kiegészítés: A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé, akiknek a becsült osztatlan családi vagyona 500 trillió dollár. Nem vitatéma, gondolatébresztő.

A következő néhány napban, részletekben leközlök egy írást, amit, a magát “Szabad Európának” nevező társaság állított össze.

Az írás figyelemreméltó tárgyilagossággal követi a középkortól (nem időrendi sorrendben) napjainkig azt a vezérlő elvet, ami Magyarországot és a világot idáig juttatta. A mi kirablásunk különösen vérforraló, ki-ki, döntse el, mit érdemel az a bűnös… .De lássuk az első részt…..

Mi történik ma, Magyarországon:

Egy ország fuldoklik egy érthetetlenül nagy adósság szorításában! Beszéljenek a számok:
~ 1945-ben, a németek után az oroszok (szovjetek) szállták meg Magyarországot.
~ 1956-ban a magyar nép megkísérelte visszaszerezni a hatalmat a megszállóktól és a bábkormánytól.
~ 1957 tavaszára, a “van másik” bábkormány megszilárdította rémuralmát.
~ 1973-1989 között egymilliárd dollár érkezett be Magyarországra.
~ 1973-1989 között kifizetett a bábkormány tizenegy milliárd dollár kamatot az egymilliárd dollár után.
~ 1989-ben: csődhelyzet, mert összegyűlt húsz milliárd adósság!

Tehát: kölcsön: 1 milliárd dollár!
Visszafizetve: 11 milliárd dollár!
Maradék adósság: 20 milliárd dollár!

Erre mondta Antal József: “Az adósságot vissza kell fizetni!” “Ez becsületbeli ügy!”

Vajon kinek a “becsülete” múlott azon, hogy ezt a szélhámos pénzügyi műveletet elismerjék, amit a megszállók és hű kutyáik a magyar nép nyakába varrtak?

~ 1989-2010 között felvettünk 50 milliárd dollárt.
~ 1989-2010 között kifizettünk 150 milliárd dollár kamatot.
~ 2010-ben tartozunk 132 milliárd dollárral, plusz kamataival.

Antall József, Horn Gyula, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc is fizette a kamatokat. Mindegyik hazudott erről a magyaroknak!

Orbán most megpróbál valamit, de mivel nem őszinte a kommunikációja, kevés az esélye. Csak akkor vehetjük fel eséllyel a harcot a saját pénzkibocsátásért, ha nem azzal a porhintéssel foglalkozunk, hogy mennyi a jegybankelnök fizetése, hanem azzal, hogy minden magyar tudja, hogy miért nem nyomtathatunk forintot, miért kell kölcsönt felvenni kamatra.

A rendszerváltás és az államadósság. Ki áll a magyar pártok mögött?
2010-ben hazánk 2321 milliárd forint, azaz 11, 6 milliárd dollárt fog fizetni csak kamatokra. Sok olvasónk szinte nem tudta felfogni ezt a számot. Hihetetlen volt számukra ez a tény. Pedig az adat igaz! Egyetlen egy cáfolat sem érkezett.

Menjünk vissza egy kicsit a rendszerváltás idejére. 1990 elején a magyar államadósság mintegy 22 milliárd dollár. Zárójelben jegyezzük meg, hogy ma 135 milliárd dollár. Szóval 1990-ben Soros György és Andrew Sarlós felajánlja Antall József leendő miniszterelnöknek, hogy megvásárolják Magyarország adósságállományát.

Soros György 22 milliárd dollárt. Mit kértek cserébe? “Mindössze” a magyar nemzeti vagyon értékesebb darabjait. Itt gondoljon mindenki, amire akar. (A magyar energetikai szektort, az infrastruktúrát, a kommunikációs cégeket, a stratégiai cégeket, közlekedés, pénzügyi szektor, egészségbiztosítók, stb.)

Antall nem vállalta. Elgondolkodott rajta, de nem vállalta. Mint mondta: “…ez kommunikálhatatlan, ezzel ő nem tud kiállni a magyar társadalom színe elé. Nem tudja elmondani, hogy a Nyugat (Soros és Sarlós!), amelytől a felszabadításunkat vártuk, azzal kezdi a felszabadításunkat, hogy az adósságunk fejében elveszi a nemzeti vagyonunkat.”

Antall József miniszterelnök
Antallal a nyugati pénzemberek, bankárok tudatosították, hogy mi az, amiről sem ő és a kormányzati rendszer egy tagja sem beszélhet sohasem. Ez pedig az államadósság kérdése volt! Amennyiben erről beszéltek volna, azonnali hatállyal “forradalmat” robbantottak volna ki Sorosék (lásd: TAXI-s blokád, és a néppel elsöpörtették volna az Antall-kormányt.) Tilos volt beszélni a fizetési könnyítésről és az átütemezésről is.
Tilos volt, és ma is tilos beszélni az adósságról!

Ez a doktrína még ma is érvényes. Az a politikai erő, mely erről beszél, halál fia. Ezért nem beszél erről a Fidesz sem. Tudni kell, hogy a nyugat a hiteleket a 70-es években arra használta, hogy a szocializmust gyengítse, és adósságcsapdába hajtsa a kommunista rendszert. Ezért joggal elvárható lett volna, hogy egy rendszerváltáskor ezek az adósságok, melyeknek eredeti célja a rendszer összeomlasztása lett volna, eltörlésre kerüljenek, de legalábbis ütemezési könnyítést kapjunk. De az elnyomó bankárok nem tudták megállni az újabb pénz szerzés lehetőségét, és Magyarországot azóta is pénzügyi sarc terepévé tették. Antall Józsefnek azt is megtiltották, hogy a nemzeti vagyon kifejezést használja. A statisztikai évkönyvben, 1989-ben szerepelt utoljára a nemzeti vagyon kifejezés.

Antall halálával és 4 év elteltével 1994-ben a nép visszaszavazta a volt kádereket. A Kádár rendszer biztonsága sokakat csábított, és Horn Gyula elsöprő fölénnyel alakíthatott kormányt. A SZABAD EURÓPA véleménye szerint az IMF és Sorosék a háttérből megzsarolták Hornt. Vagy privatizál és fizeti a kamatokat, vagy repül, és jön a választás és a Fidesz. Horn is féltette hatalmát és engedett. Surányi fizette a kamatokat, Bokros megszorított, és Suchmann Tamás privatizált. Mindent.

Surányi, Bokros, és Suchmann alatt beindult a nemzeti vagyon kiárusítása. Így az a faramuci helyzet állt elő, hogy a 22 milliárd dollár adósságunk megháromszorozódott, pedig évente 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk, és ráadásul az a nemzeti vagyon, amit Antall nem adott oda Sorosnak és Sarlósnak, mégis idegen kézbe került.

Miután Hornék elvégezték a piszkos munkát, a nyugati bankárvilág a Fideszt helyezte hatalomba, mert a mezőgazdaságra és a termőföldre is rá akarta tenni a kezét. Ennek érdekében megzsarolták Orbánt, hogy Torgyánnak adjon szabad kezet és pénzt a mezőgazdaságban. Ha nem veszi be a kormányba a Kisgazdákat, akkor a választást megnyerő és legtöbb mandátummal rendelkező MSZP-re sózták volna Torgyánt, és jött volna az MSZP-SZDSZ-FKGP kormány! Így Orbán engedett.

Orbán és Torgyán alatt megkezdődött a mezőgazdaság szétverése.
A SZABAD EURÓPA újságnál nekünk meggyőződésünk, hogy ennek az volt a célja, hogy az addig még úgy-ahogy működő magyar mezőgazdaság a padlóra kerüljön, és fillérekért fel lehessen vásárolni. Ekkor születtek a zsebszerződések. Mikor Torgyánnal szétverették a mezőgazdaságot (emlékszünk, működésképtelen családi gazdaságokba döntötték a pénzt) megengedték Orbánnak, hogy eltávolítsa. Orbán megzsarolta Torgyánt – akárcsak Antall – az ügynökmúltjával, Torgyán le is mondott. Jött a 2 éves költségvetés és Szabadi futópórázon.

A Fidesz is kihasította a saját sápját. Lásd: bábolnai gazdaságok privatizációja stb. De a nagy fölénnyel vezető Fidesz is pofára esett, mert nem lettek újraválasztva. Eddig Antall (Boross), Horn, és Orbán is kiszolgálta a nyugatot és Sorosékat, az IMF-t. De mindegyiket ejtették, és mindig az aktuális ellenzéket segítették helyettük. A 2002 évi választás eredménye fontos volt, mert az Orbán-Torgyán-féle mezőgazdasági ámokfutás után már meg lehetett engedni a csatlakozást az Európai Unióhoz, és ráengedni a halálos ágyán vergődő magyar mezőgazdaságra a nyugati árukat. Medgyessynek adtak kölcsönt, hogy megcsinálhassa a 100 napos programot, és 2004-ben a csatlakozás eufóriájában nem vették észre az emberek, hogy vége lett a magyar mezőgazdaságnak és kereskedelemnek is.

Medgyessy a kölcsönökből osztogatott.

A kölcsönökből megemelt fizetéseket és nyugdíjakat pár év alatt kiszivattyúzták az országból a multinacionális kereskedelmi egységek segítségével, a PLÁZÁK-kal, és bevásárló központokkal. A pénz elfogyott, az adósság maradt, a nemzeti vagyon elveszett.

A 100 napos programra adott kölcsönöket egyből visszaszivattyúzták magukhoz.
Az 1990-ben 22 milliárd dolláros adósság időközben 135 milliárd dollárra nőtt, miközben évi 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk. Miután a baloldalt most engedik lejáratni (van is miért), újra a másik bábot, Orbánt hozzák vissza a hatalomba. De ne legyenek illúzióink, Orbánt ugyanúgy zsarolják (szintén van is mivel) és irányítják, mint Gyurcsányt. Míg Gyurcsány, Bokros, és Surányi, ugye, a Rockefellerék és Sorosék által irányított Bildenberg-csoport tagjai, addig ugye Orbán a szintén Rockefeller érdekeltségű Trilateral Commission nevű csoport tagja (bábja). Így már talán jobban érthető a Fidesz hintapolitikája is.

És egy kis ráadás.

“Magyarországon a szocializmusban kilencvennyolc százalék körül volt az állami tulajdon aránya. Felgyülemlett egy hatalmas vagyon, amelyet,ha egy olyan típusú privatizációval értékesítettek volna, amely a bevételeket az államháztartásba vezeti be, az adósságokat ebből próbálja meg lefaragni, és senki nem lop el semmit, akkor ma Európa egyik leggazdagabb állama lehetnénk” – mondta Bencze Izabella. A jogász azt mondja, hazánkban a hivatalos kommunikáció szerint a reprivatizációt azért nem lehetett választani, mert annak költségeit a költségvetés és az állam teherbíró képessége nem viselte volna el.

Trianon miatt nálunk tilos volt a reprivatizáció!
Bogár László kijelentette, hogy a reprivatizáció, amelyet Csehországban megvalósítottak, számunkra tiltva(!) volt. “Trianon miatt volt globális parancs a reprivatizáció megtiltása. A környező országok könnyen reprivatizáltak abból a rabolt vagyonból, amelyet véres koncként Trianon után kaptak, s a magukénak tekintettek. Ezt a Nyugat, a globális hatalmi rendszer is elismeri. Mi lett volna, ha Magyarországon visszavezetjük a történelmi reprivatizációt? A Nyugatnak kényes kérdésben kellett volna állást foglalni: legitim döntésnek ismeri-e el a trianoni békeszerződést. Ezt a Nyugat el akarta kerülni” – mondta Bogár László.

Top Secret! Szigorúan bizalmas anyagok!
A lenti adatokat erősen őrzik a nyilvánosság elől. A mi célunk, viszont az hogy minél több ember tudja meg őket. Küldje tovább minden megbízható ismerősének! Ha egyetért velünk, segítse munkánkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat. Az elmúlt egy évben már 2 honlapunk “fagyott” le “véletlenül”. E-mail-kommunikációnkban a Szabad Európa szóösszetétel használata sokszor az e-mail küldést megakasztja. Nem csoda, az adatok megdöbbentőek, és még megdöbbentőbb, hogy egyetlen magyar politikus sem beszél róla, még évértékelésben sem.

Olvasson a sorok között!
Íme két hír, amit az emberek 99,9%-a el sem olvas, és nem is ért.

1. hír
Az ország államháztartási és külső finanszírozási helyzete látványosan javult. …
A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektetési részlege átfogó összehasonlító elemzést állított össze a magyar és a lengyel költségvetési helyzetről. A ház számításai szerint a magyar államháztartás strukturális elsődleges egyenlege az idén (2010) a hazai össztermék (GDP) 5,3 százalékának megfelelő többletet mutat majd, …

2. hír
Röntgen alatt Magyarország – elégedett Brüsszel az eredménnyel…
Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete – állapította meg az Európai Bizottság, hétfőn közzétett, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (…..) Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne.

Tényadat:
A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. A Független Szabad Európa kiszámolta. Akkor most nézzük meg, mit jelent ez MAGYARUL.
1. A magyar államháztartás 2009 és 2010 között stagnál, azaz nem változik. (Most tekintsünk el a pár tizedszázalékos csökkenéstől, vagy esetleges emelkedéstől.)
2. A fenti tényadatból így könnyen kiszámítható, hogy a magyar költségvetés 1%-a 255 milliárd forinttal egyenlő. (Sima aránypár: Ha 918,6 milliárd 3,6%, akkor 1% hány milliárd?) Tehát 1%: 255 milliárd forint!
3. Idén 2010-ben 5,3% lesz az államháztartás elsődleges többlete. Azaz 5, 3-szer 255 milliárd, vagyis 1352 milliárd forint. Ez az elsődleges egyenleg. Vagyis 2010-ben ennyi pluszt termel MAGYARORSZÁG: 1352 milliárd forintot.
4. A 2. hír szerint mégis tartható lesz a 3,8%-os hiány!!! Ezek szerint 3, 8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány.
5. Kérdés: Hová tűnt az 1352 milliárd többlet, és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány. Ez összesen 2321 milliárd forint, azaz 11, 6 milliárd dollár. Hol ez a pénz?
Kapaszkodjon meg! Ez a pénz a KAMAT, amit mi MAGYAROK, 2010-ben fizetünk! 2321 milliárd forint, 11, 6 milliárd dollár.

Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa:
2321 milliárd forint az:
az öt darab teljes és felépített 4-es METRO,
vagy 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíj,
vagy a teljes jelenleg már meglévő magyar autópályák felépítésének költsége!
vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány,
vagy 150 darab Grippen vadászgép,
vagy 2321 darab Combino villamos
vagy 46420 darab Zuschlag és általa ellopott pénz
vagy minden magyarnak a csecsemőtől az aggastyánig 232.000 forint.
Ennyit fizetünk csak kamatra 2010-ben.

Mit tehetünk? Először is el kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban, mert azoknak a kezében van a hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat szedik tőlünk. Így soha, sehol nem hangoznak el ezek a számok.
Az a politikus, aki beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát. Kik ezek a befektetők?

Kik szedik a kamatokat?
David Rockefeller
Nicholas Rockefeller
Soros György

Kik tolják ki talicskával a pénzt az országból?

A hülyítés és porhintés:
AZ, HOGY LOPNAK!

BKV, Zuschlag, Tocsik, Tribuszerné, autópálya-építés, BAUMAG, Kaya Ibrahim, Josip Tot, Hunvald, Orbán-papa bányái, Velence-tavi kaszinó telek, HAJDÚ-BÉT, stb. Mindenkinek a kedve és pártállása szerint. De, bármennyit is elloptak, ennek az ezerszeresét viszik ki az országból teljesen “legálisan” valakik!

Figyelem! Kapaszkodjon meg! Elmondjuk, hol a pénz!
Ahhoz, hogy pontosan megértsük, miről van szó, meg kell néznünk néhány mondatnak a jelentését, amiket nap, mint nap hallunk a híradókban, de nem tudjuk, valójában mit is jelent!

1. A monetáris politika. Minden nap 20-szor halljuk. De mi is ez? A monetáris politika egy gazdaságpolitikai tevékenység, melynek során az állam a gazdaságban lévő pénzmennyiség mértékét befolyásolja. A legtöbb országban a központi bank, vagy más néven jegybank a monetáris politikáért felelős állami intézmény. A monetáris politika kivitelezésének legfontosabb eszköze a legtöbb modern jegybank gyakorlatában az irányadó kamatláb szintjének meghatározása.

Az irányadó kamatláb emelését, és ezen keresztül a pénz mennyiségszűkítését restriktív monetáris politikának nevezik. A restriktív politika átmenetileg visszafogja a gazdasági növekedést, ugyanakkor segít megfékezni az inflációt. Az irányadó kamatláb csökkentésével a pénzmennyiség növelését célzó intézkedéseket expanzív monetáris politikának hívják. Ez átmeneti élénkülést hoz a gazdaságban, ugyanakkor infláció-növelő hatású lehet.

Nos, felteszek egy olyan kérdést, amire 100 magyarból 100 ugyanazt válaszolja, mert gyerekkora óta belenevelték, és ha írni, olvasni nem is tanították meg, de arra nagyon ügyeltek, hogy ezt beleégessék belülről a homlokába. De vigyázat! Ez egy hazugság!

1. Adat.
A jegybank (a MAGYAR NEMZETI BANK) az ország tulajdonában van.

2. Adat.
A jegybank kizárólagos joga, hogy pénz bocsásson ki.

Kérdés: Mi van, akkor, ha egy ország költségvetése hiányt mutat?
A logikus válasz: A jegybank bocsásson ki pénzt a hiány fedezésére.
Most minden olvasó fejében az előre beprogramozott sziréna megszólal, és elkezd villogni a vészfény.
TILOS!!! NEM SZABAD!!! NEM LEHET PÉNZT KIBOCSÁTANI, MERT INFLÁCIÓ LESZ!
(Ne lepődjön, meg, ha Ön is erre gondolt, mert Ön is a rendszer része, és Önt is beprogramozták).

A programozás része továbbá az is, hogy eddig tudjon a dolgokról. Itt álljon le a gondolkodása, fagyjon le, mint a Windows a számítógépen. És lám, az emberek nem is gondolkodnak tovább. Az előre beprogramozás nem engedi.
ITT ÉS MOST MI PROGRAMTÖRLÉST HAJTUNK VÉGRE!

3. Adat.
Az elmúlt 80 évben mindig hiány volt a költségvetésben.

4. Adat.
Mégis még mindig működünk.
Kérdés: Hogy’ lehet ez? Nos, programozóink azt megtiltják nekünk, hogy pénzt bocsássunk ki, de azt már nem, hogy ők adjanak nekünk pénzt.
Magyarul: a PLUSZ PÉNZ a hiány fedezésére mindenképpen bekerül a gazdaságba, mert az különben azonnal összeomlana.

Miért nincs sziréna és vészfény?
NEM LEHET! PÉNZT KIBOCSÁTANI TILOS, MERT INFLÁCIÓ LESZ!
Pedig ez ugyanannyi mennyiségű pénz, mint amennyit mi magunk is kinyomhatnánk, és valóban lesz is egy kis infláció 4-5%, – de akkor miért nem mi adjuk ki a saját pénzünket? Hiszen látszólag ugyanaz a folyamat.
Pénz rakása a gazdaságba a hiány fedezésére.
DE CSAK LÁTSZÓLAG AZONOS A KÉT PÉNZ!
A mi általunk kibocsátott pénz okoz némi inflációt és ennyi!
A ő általuk kibocsátott pénz okoz némi inflációt (ugyanannyit) és….
KAMATOT KELL RÁ FIZETNI!
Ezért programoztak be minket arra, hogy ne tegyünk fel kérdéseket erről a témáról.
És most kapaszkodjon meg, mert rosszul lesz!

5. Adat.

Becsüljük meg, mennyit lopnak a mi politikusaink rátartással!
Nézzük a 20 év “termését”:
~ Tocsik 800 millió
~ Tribuszerné 2000 millió, azaz 2 milliárd
~ Zuschlag 50 millió
~ BKV 3000 millió, azaz 3 milliárd
~ Autópálya 100000 millió, 100 milliárd
~ Számoljunk minden képviselőre 100 milliót, az 40.000 millió, azaz 40 milliárd
Adjuk össze: 145.850 millió, azaz 145 milliárd. Kerekítsünk felfele, legyen 150 milliárd. És, hogy biztosak legyünk a dolgunkban, szorozzuk be öttel. Az 750 milliárd forint. 20 év alatt ennyit lophattak el, úgy, hogy mi öttel szoroztunk!!!
Ez 4 milliárd dollár! Ez persze iszonyú sok pénz, ha tud követni.

DE MOST JÖN E LÉNYEG! TUDJA-E ÖN, HOGY 20 ÉV ALATT MENNYI KAMATOT FIZETTÜNK KI?
30. 000 MILLIÁRD FORINTOT, 162 MILLIÁRD DOLLÁRT!!!

DE LEGALÁBB TÖRLESZTETTÜNK?
20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 milliárd dollár kamatot.
AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK!
De kik “ők”?

Egy idézet a MAGYAR NEMZETI BANK-ról szóló törvényből:
I. Fejezet
A MAGYAR NEMZETI BANK JOGÁLLÁSA, ELSŐDLEGES CÉLJA ÉS ALAPVETŐ FELADATA
1. § (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja.
(2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek, és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől!
Magyarul: mi magyarok választjuk a PARLAMENTET. A Parlament (országgyűlés) ellenőrzi a Kormányt*, a Kormány NEM ellenőrzi a jegybankot. Következésképpen mi magyarok nem ellenőrizzük a jegybankot, és a pénzkibocsátást.
A jegybankot, a MAGYAR NEMZETI BANK-ot az Európai Központi Bank ellenőrzi.

És mit gondolnak: kik a tulajdonosai az Európai Központi Banknak?
Hát a jegybankok, akikre a saját nemzetük semmilyen befolyást nem gyakorolhat. Azok diktálnak, akiket oda vezető pozícióba helyeznek.

És őket kik rakják oda?
David Rockefeller
Nicholas Rockefeller
Soros György

130 hozzászólás a következőhöz: “Szigorúan bizalmas anyagok! Kérem, terjeszteni….!

  • Köszöntem a hozzászólásokat…De már itt is megjelentek a felbujtók…sszabotőrök…3/3- ok….
   De megtartom a szabad vélemény nyílvánitás szabadságát , ezen oldalon , de az antimagyarokat elrakom a provokativ mappába. S ha kéretik felszinre hozom….De ijen kispista félékkel kár az igazmagyaroknak foglalkozni…Ezek zsidó bérencek….s spamba a helyük, no meg elhordelbe…. A provokátoroknak meg annyít az I-gazság nem a helyesiráson mullik….

  • Sajnos a rendszer legfőbb lényege, hogy éppen egy MAGYAR-nak mondott illető (soros) az, aki a leginkább a magyarok vesztét akarja! Hogy is vagyunk mi? Egy évi tiszta nyereségéből kifizethetné a teljes magyar államadósságot!! És? Mit is tesz? A magyarok LEGNAGYOBB ELLENSÉGE! Tudnám, ki az aki ennyire megbántotta szerencsétlent idehaza, hogy “…hetediziglen…” bosszút kell állnia, sőt, egyelőre úgy tekinthető, hogy végleges pusztulását akarja Hazánknak. Hát, KÖSZÖNJÜK SOROS GYÖRGY! Igaz, még egy nevet kifelejtettem: Andrew Sarlós! (Hát nem érdekes, hogy “olyan, mintha” magyar lett volna/lenne az ő neve is? AZ IGAZI HAZAFIAK!!!!! – Úgy vélem, hogy egy magyar ember, akárhol is él a világban, attól még magyar marad ÖRÖK ÉLETÉRE! JÓ LENNE, HA EZT EZ A KÉT FENT NEVEZETT SZEMÉLY SEM FELEJTENÉ EL, s végre elszégyellhetnék magukat tetteikért!

   • Ez egy zsidó.Nem kellet ezt megbántani,ezeknek a vérükbe van ez.Azért undorodik tőlük mindenki.Ezek oda szarnak ahol esznek,lásd:Izrael-pakisztáni harcok,még a sajátnak mondott hazáját sem tiszteli.

   • nem bántotta őt senkise meg , nem az itt a lényeg , egyetlen egy baja van , hogy az a bizonyos csoport tagja, a másik hogy zsidó származásu a rosszabbik fajtából

   • EZT A FOSTALICSKA SOROST MÁR RÉG MEG KELLETT VOLNA NYÚZNI ELEVENEN!A DÖGVÉSZ MÁR OTT LENG KÖRÜLÖTTE MERT HA AZ OROSZOK BESOKALLNAK A RUBEL SORTOLÁSA MIATT AKKOR AZ AMÚGY IS SZŰKRE SZABOTT IDEJE LEJÁR A BÉLFÉREGNEK!

 1. Valóban nagyon hasznos lenne, ha ezekkel a tényekkel minden ember tisztában volna. Terjeszteni kell ezeket az ismereteket, de úgy, hogy a más jellegű tudásunkban se essen kár. Rothschildék-Rockefellerék sikert sikerre halmozva már elérték, hogy a zsebünk üres, az idegrendszerünk rojtos, a lelki békénk elveszett az élhetőbb jövő reménységével együtt. Még talán a nemzeti önérzetünket nem sikerült az általuk kívánt mértékben lerombolniuk, de keményen dolgoznak rajta. Ott tiporják, ahol érik, de még tartjuk magunkat. Ezt pedig többek között az eddig megóvott nyelvünknek is köszönhetjük, amelyre -bár egykori önmagának sajnos csak romja a ma általánosan beszélt és írott változata- okkal lehetünk büszkék. Ne fosszuk meg önként magunkat ettől a támaszunktól azzal, hogy pongyola módon használva mi magunk sorvasztjuk el!
  A cikk -mindamellett, hogy a tartalma és a szándéka köszönetet érdemel- hemzseg a helyesírási hibáktól, kezdve a címében is szemet szúróan kiabáló “terjezd” felszólítással. Néhány hiba be-becsúszik még az elküldés előtt átolvasott írásokba is a mai rohanó tempó mellett, de ha a megbocsájtható hibahatáron túllépünk, az az írás hitelét is ronthatja a megítélésekor!
  Tisztelettel: Regős Mátyás

   • Bár kissé megkésve szolnék hozzá .,(de” csak most” olvastam a cikket.)
    A helyes írás, bár sokunknak nem tökéletes , de állandóan változó ,mint a szavaink is .
    Szlogenek amelyeket manapság is átveszünk .pld .: ez KIRÁLY ( vagyis nagyon jó …
    vagy a különféle tájainkon a táj szollás “.Szögöd “( Szeged ,. stb )
    Ámít viszont, nagyon nem értek,/ vagy dehogy is, nem !!!! /
    Az a folytatólagos seg nyalásunk .50 évig az oroszt nyűttük , most meg az angol lesz lassan már a” Fő nyelvünk ,”kis hazánkban .
    Ma már nem sörözőt, hanem “pabbot”, nem divat boltot. hanem butikot olvashatunk a kirakatokon ,
    Engem nagyon irritál ,hogy nem az tanul meg MAGYARUL aki innen a pénzt ‘ dézsával viszi ki ( Ny-i vállalkozásokra gondolok pld –ul )
    Hanem a Magyart kényszerítik az angol tudásra , ha dolgozni akar ,akár csak Magyar országon is ,SOK esetben !

  • Nos.nemhiába tervelték ki trianont sem. Nem hiába csonkitották meg a Magyar nemzetet. Félnek tőlünk és ezt csak a vakok és a bérencek tagadják. Elvégre a trianoni békediktátum irott formája szerint már a bevezetését követő napokban meg kellett volna,hogy szűnjön.Miért??? Mert leirták,hogy amint a kissebségbe került Magyarokat bármilyen megkülönböztetés,vagy erőszakos cselekmény áldozatául esne,a békediktátum a továbbiakban felfüggesztetik!!! Nos,a román mocskok amikor bevonultak,nem egy Magyart öltek meg,semi felfüggesztés. Tito partizánjai nem egy Magyart öltek bele a Tiszába,semmi.És akkor még a szlovákokról ne is beszéljünk,meg a többi hasonszőrű magyarellenes vacakról.
   Nézzük csak a zsidókat.Ők azt mondják ránk,hogy nácik vagyunk,mi,Magyarok.ŐK MIK???
   Mit csinálnak a Palesztinokkal???
   Az nem rasszizmus???
   Dióhéjban csak ennyi,de lenne még mit felemliteni a nagy mocsok nyugatról és a módszereikről!!!

  • Nem tudom feltűnt-e, de szó nem volt a jobbikról.
   Nem lehet, hogy kicsit elvakultan utálod?
   Ha megengedsz még egy kérdést…
   Te így jól érzed magad ebben az országban és komolyan hiszed, hogy csak és kizárólag az van, amit a tv mutat?
   Na mert ha igen, akkor látod, az az igazi nagy baromság.

  • http://www.szemcseppek.blog.hu rózsaszin ködlátás ellen! Trianont a magyar “nemesi, arisztokrata” országvezetés baromsága okozta! A MAGYAR urak baromsága. A magyar urak ezer éven keresztül mindig szem előtt tartották, hogy hatalmuk csak addig biztos, amíg nincs magyar etnikumú polgárság. Nem szabad követniük a nyugati népek példáját, ahol minden társadalomban volt viszonylag erős, saját etnikumú polgársága. Azt egyetlen királyunk nem engedte meg, hogy a városok polgárai magyarok legyenek, mert azok végül még autonómiát is követelnének. Ezért, ha éppen iparosra, kereskedőre volt szükségük, azokat idegenekből verbuválták, azoknak, szükség esetén, még olyan előjogokat is adtak, amelyekre a magyar nép fia nem számíthatott.

  • Van egy közmondás! Oszd meg és uralkodj! Ezt a célt már nagyon régóta elérték és a tudatlan ember mint ön mindent bevesz amit a média tálal. Gondolkozzon!!!!! A nemzeti összefogás fogalmát ismeri?

   • S ön Szobacsi ur Magyar ember, hogy pálcát mer törni emberek felett… S szerintem , a nemzeti összefogás fogalmát ön se ismeri.. Vette a bátorságot s lemerte irni s én mint “admin” köteleségem válaszolni…Szebb Magyar Jövendőt….

    szobacsiattila@freemail.hu
    84.3.183.139 Csömör, Pest, Hungary,

  • Sajna Nem!Légyerős mert IGAZ! Kezdve Az állam adóssággal ,Sorossal.Néhány országba be sem engedik.Az meg hogy a politikusaink lopnak nyílt titok.És ez pártállástól független!!!!!!!Minden MAGYARNAK kb 100000Ft -al lenne több a jövedelme ha nagyjaink kissé szemérmesebbek.

 2. “Szóval 1990-ben Soros György és Andrew Sarlós felajánlja Antall József leendő miniszterelnöknek, hogy megvásárolják Magyarország adósságállományát.
  Soros György 22 milliárd dollárt. Mit kértek cserébe? “Mindössze” a magyar nemzeti vagyon értékesebb darabjait. Itt gondoljon mindenki, amire akar. (A magyar energetikai szektort, az infrastruktúrát, a kommunikációs cégeket, a stratégiai cégeket, közlekedés, pénzügyi szektor, egészségbiztosítók, stb.)
  Antall nem vállalta. Elgondolkodott rajta, de nem vállalta. Mint mondta: “…ez kommunikálhatatlan, ezzel ő nem tud kiállni a magyar társadalom színe elé. ”

  Milyen jól jártunk vele, hogy Antall nem adta az államadósságért cserébe a nemzeti vagyont! Így volt mit ellopni, elprivatizálni bagóért, (mutyiban, saját zsebbe sikerdíjért) az akkori és a következő kormányoknak, politikusoknak. Cserébe az államadósságot is megsokszorozták.
  Így megmaradt a megtöbbszörözött adósság, és a nemzeti vagyonból a nagy semmi.

   • Viszont ” néhai Miniszter elnökünk A. J – ,igen önérzetes volt ! ”
    /Sajnos a mi ,és utódaink kárára ./ nem kérte ,a rendszer váltáskor az adósság állományunk eltörlését .( pedig én igen is kértem volna !!! )
    A Lengyelek nem voltak ilyen finnyásak,ők kérték és el is engedték aminek az lett a következménye, hogy a Forint a béka segge alá csúszott , az akkor az 1 Złotyit 0,75 Ft ért adták, utána meg rögtön 17 ft lett = 1 złotyi
    Azt nyilatkozta egyszer,hogy azért nem kéri ( mármint Ő” ) az adósság állományunk eltörlését , mert (úgy mondta ),mi Magyarok annál önérzetesebbek / Büszkébbek vagyunk,hogy a kölcsönöket, ne adjuk vissza .
    Pedig azt hiszem mi megnyertük, a Nyugatnak a 3.( még nem is létező ) világ háborút .
    Egyetlen puska golyó sem dördült el, és békésen meg szűnt az NDK-is!
    ( ehhez is volt , talán némi ,közünk .)
    A Magyar határon át jöttek” ezer szám “, az NDK-sok !
    Ezt is jól” meg hálálták” !
    Újabb kölcsönökkel, újabb kamatterhekkel ! KÖSZÖNJÜK !!!
    Ráadásul ebből a ” nép nem sokat Profitált !
    Csak néhány ezer,- magyar- ??? akik ezt el privatizálhatták .
    Vissza pedig nem Ők fogják fizetni ,hanem mindenki aki adó fizető ” !
    HURRÁ !!!

 3. Ez még uzsora kamatnak is durva és pofátlan. Ezért börtön jár(na) ebben az országban. De mi járna egy Soros Györgynek? …pontosan a homloka közepébe, és mindenkinek aki ehhez kokettált!

 4. Azt szerintem nagyon sokan tudják, hogy a Föld pénzügyi mozgásait néhány ember mozgatja, tartja kézben.Mondhatnám, hogy szabadkőművesek, de nem biztos, hogy ők ebbe a csoportba tartoznak, csak ehhez hasonlók.Na, ők lopják el minden állam pénzét. A kisemberek hiába tiltakoznak ezek ellen, nem tehetnek semmit.Példa hazánkból: az olajszőkítés aktáit 50 évre zárolták.Miért? A saját hazánkban nem tudunk tenni ilyesmi ellen akkor egy globálisan működő társaság ellen?

 5. Ezek az adatok valóban döbbenetesek. Felmerül bennem is, hogy sok az igazságtalanság.. A megoldást nem tudom, hogy mi lehetne. mert akinek sok van az még többet akar. Aki pedig harcolni kezd és tenni próbál még akár meg is ölhetik.Több éve néztem egy három részes filmet a címe. Keresztapa. Az olasz maffiáról szólt.Küzdelmekkel teli film volt. Ez a mai politikai pénzügyi helyzetre is jellemző. Aki ebbe a körbe belekerül beszennyeződik és nem tud győztesként kiszállni belőle… Nagyon szomorú.

 6. Borzalmas, de jó tisztán látni az igazságot! Jó lenne felébrednünk, és tényleg törölni az agyunkból a sok butítást. Ez a pár ember megvezeti az egész világot, kivált kép a magyarokat, mert egy türelmes birka népre találtak. Érthető, és látható ilyen mocsok emberek és hatalomra törő (semmi sem elég, az egész világ kell nekik) senkiházik élvezik mindezt, hogy nyomorogni látják az emberiséget, csak azért, hogy már nem is tudják hova rakják azt a sok mocskos pénzt?? Nektek, akik páran a világot azt gondoljátok, hogy irányítjátok, üzenem: NEM ÉLTEK ÖRÖKKÉ, DICSŐSÉGETEK EGYSZER LEJÁR, el kell majd számoljatok ezzel az elképesztő zsarnokságotok, a mammon őrületetekért egyszer valakinek AKINÉL, SOHA NEM LESZTEK NAGYOBBAK, mert a VILÁGOT Ő TEREMTETTE, ti meg bemocskoljátok, ezért felelnetek kell, és ne élvezzetek egyetlen percet sem a földön. Lehet, hogy több milliárdotok van, de BOLDOGOK SOHA NEM LESZTEK. Üdvözlettel: egy porszem…

   • Ez csak áltatás, hogy ébred a magyar. Mert, ha ébredne akkor nem tűrné már ezt a sok aljasságot, hanem lépne. De még mindég inkább meg görnyedve alázkodik a napi betevő falatjáért.! Görnyedve kunyerálja a megalázóan kevés óradíjért a munkát és dolgozik mert valamit enni kell adni a gyerekeknek a családnak. Nem ér rá arra, hogy elmenjen egy tüntetésre vagy szót emeljen a jogaiért. A magyar ember mindég dolgos volt de lusta nemzetet faragtak belőle. Fizetnek azért, hogy ne dolgozzon.! Megalázónak tartom, hogy olyanért kapjak pénzt amiért nem dolgoztam meg. De sokan nem így látják ezt sajnálatos módon. Nem is akarnak dolgozni inkább tengődnek abból amit könyöradományként kapnak. Vagy növelik a statisztikát ami a foglalkoztatottságot illeti.! KÖZMUNKÁS!!!!!!!! Szánalmas magyarok vagyunk és ezért tudnak kihasználni a burzsujok. Hajlongva hagyjuk magunkat kihasználni még a helyi fóliázós parasztnak is. Aki 300.-ft.-ot fizet óránkénti rabszolga munkáért. Gyalázatos!!!!!!

 7. Ez vérforraló!!! Eddig is sejtettem, hogy a dollármilliók mozgatják az életünket, de hogy ezek a dolgok így működnek, szerintem senki sem tudta. Üzenem magyar honfitársaimnak, hogy végre tennünk kellene már valamit!!! Én csak egy porszem vagyok ebben az országban, de biztosan vannak olyan emberek akik segíteni tudnának, vagy legalábbis elindítanának egy lavinát amely elsöpörné ezeket az igazságtalanságokat hazánk ellen és végre összefogná a magyar embereket!!!Régen miért voltak ilyen “nagy” emberek, akik csak a hazájukra tudtak gondolni és nem a pénzre és ma miért nincsenek? Mutassuk meg, hogy vannak még köztünk ilyenek és én szívesen csatlakoznék hozzájuk!!

  • Pénz, pénz, pénz…. Hatalom….,Semmit se tehetünk….,Nem a XVI. században élünk,(1514). Lehetetlen a mai világban bármit is elérni népi összefogással!!!! A PÉNZ diktál,- amiből a ” Parasztnak ” kevés van……….!

 8. Fura, hogy a pénz miben létével kapcsolatban már régóta rájöttem ezekre az igazságokra és szívesen hangoztatom a “nyomtassunk pénzt” tanokat baráti körömben. Az a baj, hogy nincs egy “populáris” szervezet, amit védenek és reflektorfényben lenne annyira, hogy a vezető felső réteg ne tudja eltiporni. Én szívesen adnék a Szabad Európának médiát, nyilvánosságot, hogy ezek a tények kiderüljenek, olyan szinten, hogy még az iskolákban is ezt tanítsák a diákoknak. De vajon merne-e mozdulni a nép? Egy valódi forradalomhoz vajon van-e elég vér még a Magyarokban? A devizahiteles tüntetéskor például senki sem mert csatlakozni a felvonuláshoz. Az a kb. 300 ember érkezett meg a miniszterelnökhöz, aki elindult. Sajnos úgy hiszem, hogy ez a programozás túl jól sikerült, és az emberek hite elfogyott. Kevés tisztábban látó ember él ma itthon, mint megvakított rabszolga! Legalább 2szer annyi ember kéne egy tisztességes megmozduláshoz, hogy “törölhessük a programot”, mint rendőr meg katona. Illetve kollektíven el kellene itthon felejteni adózni a kormánynak, helyette a még megmaradt magyar közüzemeknek, szolgáltatóknak kéne valós fenntartási díjat fizetni. Ehhez viszont olyan pártra lenne szükség, aki ezt meg tudja szervezni és amit komoly erőkkel véd a nép, ráadásul “odafenn” nem tudnak a létezéséről. Ki szervez ma ilyet? Ha van, csatlakozom!

 9. Nos ez egy szigorúan titkos anyagnak van minősítve ! és zárt körben terjesztendő…… MIÉRT ????? Ez az igazság ! Ki kell nyitni azok szemét akik erről még nem tudnak ! Ezek nyílt titkok már, hiszen a Youtub-on számtalan film van ezekről a TÉNYEKRŐL ! Csak “vaknak” kell lenni, hogy ne lássa meg valaki az összefüggéseket ! Nem akarom Antal Józsefet felmenteni DE : Ő egy olyan történész volt, aki egy múzeumnak volt az igazgatója ! Tudomásom szerint Ő igaz hittel akart egy demokratikus ÚJ MAGYARORSZÁGOT jó irányba kormányozni ! Aztán a tárgyalások kezdetén jött rá, hogy gyakorlatilag Ő egy BÁB lenne, lett ! Az első FELADATA volt a paktum szerint az erős hazai mezőgazdaság leépítése, hogy az EU-n belüli országoknak ne legyünk véletlenül sem konkurense a piacon !
  ( Tejtermelés stop, liba termelés stop, csirke csökken, gabona csökken, stb ) A Gazdasági bérgyilkosság elemeit lehet látni, a módszerességet ahogy egy országot leépítenek ! Ezek olyan “receptek”, amit nem nálunk alkalmaznak először a világon az irányító hatalmak a profit érdekében !

  Igen aki eddig még nem tudta, próbálja tudomásul venni, hogy amióta a világ a világ az a 6-8 % kicsi pénzügyi hatalommal rendelkező réteg határozza meg a 94 % életminőségét a bolygónkon !

  Nem megdöbbenni kell, hanem venni egy mély levegőt , és ÖSSZEFOGVA !!!!!!!
  MEGVIZSGÁLNI MI LEHET A KIÚT !??? MI A CÉL ? AZT HOGYAN ÉRHETJÜK EL? MILYEN MÓDSZEREKKEL?????? KIKKEL, MILYEN PARTNEREKKEL ???

  DE A LEGELSŐ FELADAT A CÉL MEGHATÁROZÁSA ELŐTT: MEGTUDNI MINDEN MAGYARNAK : KIK VAGYUNK VALÓJÁBAN?????MI MAGYAROK !!! HONNAN? KIKTŐL SZÁRMAZUNK? MILYEN SZEREPÜNK VOLT A TÖRTÉNELEM SORÁN? ( nem a történelem órákon tanultakra gondolok – azok fele vicckönyv…:) – HA TUDOD KI VAGY ! MIRE VAGY KÉPES: MÁSKÉPPEN TERVEZEL JÖVŐT !!!!!
  MEGHATÁROZNI A CÉLT !

  / engem nem érdekel a titkosság, megfigyelés, lehallgatás – ez egyébként szégyen, hogy vannak olyan emberek akik ezt a tevékenységet felvállalják ….! – én úgy nőttem fel ” ha a világra jöttél, úgy menj el, hogy hagyj nyomot magad után “, részemről 23 év társadalmi munkát tettem az HAZÁM “asztalára” a vidék fejlődéséért és Honfitársaim gondolkozásmódszerének fejlődéséért a rendszerváltás után .. Ha kell most is folytatom az aktivitást…/

  Én ezt a levelet nyíltan fogom továbbítani !

  • Én is ezt tettem ! Tettszik a magyarázatod, egyetértek. Valahogy így kellene. Nem tudom, hogy mi fogja kihozni az embereket a közönyösségből, és a tudatlanságból ? Egyre csak távolodunk egymástól. Hogyan lesz így összefogás ?

  • Tisztelt Kósa Gyuláné! A /Szahara/ sivatag is por szemek tömegéből áll.
   Tisztelt Gergely Orbán “Ki szervez olyan pártot… csatlakoznék” ne csatlakozzon egy párthoz sem mert ők tették velünk azt ami miatt ma szenved a Magyar nép,mert a
   “Párt” az pártoskodást szül- megosztást, az eredmény ismert. Miért vannak kevesen
   a tüntetéseken mert pártok szervezik akik evvel a saját pecsenyéjüket sütögetnék
   A hitel károsultak nagy többsége vidéken él akinek nincs annyi pénze,hogy Buda-
   pestre utazzon, meg, még hogy nem vihetem magammal a kiegyenesített kaszámat.
   Az ötvenes években a május 1. felvonuláson lehetett vonulni. kaszával,kapával,
   nagy kalapáccsal, akkor diktatúra volt de most a hatalom sokkal jobban fél tőlünk.
   Tehát most konspirálni kell, a családban, a szomszédokkal, ismerősökkel meg beszélni, kinyomtatni a fenti szöveget osztogatni villamoson, buszon, bevásárló köz
   pontokban, aluljárókban ahol sok ember megfordul…vagy látogatni a /posta imre
   weboldala/ blogot.Minden érdeklődőt-ébredezőt szeretettel várnak.ÁLDÁS.
   TÜZRÓKA:

 10. Az a baj, hogy a “magyarok” mindíg szétfele húznak. Ez nagyon jól látszódik a családokra lebontva is. Apám családja többfelé húz, anyámé – különösen az utóbbi időben, de eddig is – próbál összetartani. Holott anyámék bár hárman testvérek, de nem televér testvérek, mertcsak az anyjuk a közös, mindnek más apja van. De a családomat és a rokonságomat csak példának hoztam fel. Azt akartam ezzel mondani, hogy az ország a széthúzás helyett össze kellett volna tartson, és akkor most nem itt tartana, ahol van.

  • én azt gondolom hogy egy fecske nem csinál nyarat csak össze fogás kérdése ha van kivel össze fogni? ezek az adatok bántok és sértők ?amikor megemelték az üzemanyag árát és volt a taxis blokád az emberek hol voltak ?én ott voltam? mi történt ? azt talán egyesek tudják? meg fenyegették az embereket ? nem mert senki
   semmit csinálni?bármihez nyulunk az nem jó? én azt gondolom hogy amíg odafent ?milliók milliárdok?vesznek el és az emberek 30-60ezer ft bol élnek és ráadásul köz számlákat fizetnek és egymást probálják segiteni, arol is kéne beszélni?

 11. Kedves Betyár “úr ” azt nem igazán értem, hogy az igazmagyaroknak miért nem kell tudniuk a helyesírást, a többi, meg aki “mappába kerül” valahogyan tud írni. Ez nem tartozik az igazmagyarsághoz? Ki nem állom a pocskondiázásokat. Ne értsen félre. Sosem voltam semmilyen pártnak sem a tagja, ( meg KISZ tag sem voltam, sőt úttörő sem -apám nem engedte- ) a mostani tolvajokat /a régieket is/ meg elmondhatatlanul útálom!!! Ezzel együtt az lenne a jó, ha nem a múltat firtatnánk, (azon már úgy sem lehet változtatni) hanem összefogásra bíztatnánk egymást, kiközösítve minden gazember tolvajt. A mostaniakat leginkább!! Ez lenne FONTOS!!

  • Ez is eggy válasz, de már leirtam anno, az I-gazság nem a helyess iráson mullik…Kedves solyom1015…. T: <admin…

   ""“” Sólyom Zsuzsanna Sárrétudvari, Hajdu-Bihar, Hungary,""

  • . . Meg az is fontos lenne, ha a lényeg lenne a lényeg !! nem a helyesírás ! M, iköze ebben a témában, egy pár vesszőnek ? anélkül már nem is érted ? A fontoskodás az lényeg.

  • Én nem vagyok tiszta vérű magyar de magyarnak vallom magam bármilyen is a helyesírásom kedves Zsuzsanna. Még azt sem tagadom el, hogy kisdobos is meg úttörő is voltam de, hogyan?? Úgy, hogy apám meghalt anyámat meg majdnem halálra verték mert nem akarta engedni, hogy azzá tegyenek. De mint jó emberhez illik és, hogy fel tudjon még nevelni engedett a zsarnokságnak. Így lettem úttörő teljesen mindegy kinek milyen a helyesírása Zsuzsanna az a fontos magyarnak tekintse magát és tegyen azért, hogy a zsarnokság ne uralkodjon el rajta ne hatalmasodjon el a megalázkodás, tudjon tenni ellene vagy legalább is merjen tenni ellene.
   —————————————————————————
   (((—“”” Köszöntem , < admin"""—-))) Arbag 🙂

 12. Van benne rendszer, de hatalmas sületlenség… és így ebben a formában olyan dolgokat közöl mai politikusokról, ami bizony cáfolható. Olyasmiket kapcsol össze, amiknek van valóságalapja, de a többség fantazmagória… És ugye a lehetőség adott volt, csak sokan nem éltek, hanem visszaéltek, visszaélnek vele…

 13. Tisztelt MAGYAROK! Nem megdöbbenni kell bár a számok sokkolóak, a kezünkbe kell venni az irányítást. Vissza kell venni Trianon előtti határainkat az ország adósságait it lezárni és tovább nem fizetni mert az rég megtörtént. Akik pedig ennek útját állják azoknak “rövid kötél magas fa” (nem kell a börtönökben etetgetni és jogaikra ügyelni)! Lehet, hogy túl drasztikus?! Ahogyan kiraboltak/kirabolnak az is az! De higgyétek el másként változást senki sem fog elérni. Lehet tüntetgetni, de jól kiröhögnek minket vagy maximum a rendfenntartó erők jól elvernek esetleg néhányunkat lecsuknak. de, hogy komolyan nem vesznek az biztos. Ha viszont néhány villanykarón csüngne néhány felelős (“rövid kötél magas fa”) és mindez sok ezer fős tömeg kíséretében történne már nem lenne olyan vicces és megnézném azt a rendőrt is aki a tömeg útjába merne állni. Ez persze nem lázítás csak a lehetőségeinket vázoltam.szóval ilyen olyan beadványokkal meg tiltakozgatásokkal nem fogunk egyről a kettőre haladni. Sajnos az már nem elég!

 14. Szépen közelítünk a világkormány felé amit a Bilderberg csoport szeretne elérni!!!
  És ugye amit ők szeretnének az úgy is lesz, csak idő kérdése, és ebbe sajnos senki nem tud beleszólni, HACSAK a világ összes országa EGY EMBERKÉNT nem fog össze!!!

 15. Magyarországot fejőstehénnek használják, ez már évszázadok óta tény. De miért is? Mert meg lehet velünk csinálni! Mert az átlag magyar tanulatlan és tudatlan. Magunknak köszönhetjük, mert nem harcolni kellene folyton, hanem összefogva gyarapodni! Csak ahhoz a magyar társadalomnak ki kellene vetnie magából a férgesét… azokat, akik gyűlölködnek, idegenekben keresik a hibát, akik lelkiismeret-furdalás nélkül zabálják a jövőt…

 16. Amíg ezer forintér vagy kevesebbért lehet megvenni nagyon sok embert,addig igazi eredményt nem lehet elérni! Ennek az az oka,hogy csak a MAGYAR nép tehetne ez ellen,összetartva!

 17. Ez írás alapján a 14-es választásnak nincs semmi tétje, mert teljesen mindegy, hogy kire megyünk el voksolni, a győztes is igába fogja hajtani a fejét és ő sem fogja megoldani a nép és az állam problémáit. a változáshoz egy valóban új politikai elit kellene, akiket sem megzsarolni, sem megvesztegetni nem lehetne. nem tudom ez a vezető réteg mikor fog végre eljönni….

 18. az igen! Hát ezért állítottak le minden gyárat (acél és vasgyártás, cementipar, cukor és csokoládé gyárak, minden)… az a rohadt nagy szerencséje ennek a zsidesz Sorosnak, hogy a magyarok keresztények és nem iszlámok. Mert az 1000%, hogy egy öngyilkos merénylő már megtalálta volna. A golyó szerintem gyorsabb a pénznél…

 19. https://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:hu&dl=hu&hl=hu&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu:at:uk:fr:el&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu&ind=false

  Ha ez a link hiteles akkor nem vagyunk egyedül a világban az államadósság terén. Érdemes megnézni a többi tagállamot is. Főleg Angliát. Nem csak mi tartozunk a bankoknak hanem mindenki úgy látszik 😀

 20. Nem baj barátaim!
  Már most ők saját sírjukat ássák – csak félő, hogy az emberiség fele beleveszik!
  Nem áldozatok kellenek – de áldozat-készség nélkül nincs változás. Veszélyes bátornak lenni.
  Az sem volt kockázat-mentes, mikor őseink családostul felkerekedtek – ellenzőink szerint végig-rabolni Európát…
  mert ugye, akkor ezt családostul volt divat (?)
  Amilyen lehetetlennek tűnik a mai tudat számára, hogy egy mérhetetlen túlerővel szemben érvényt szerezzünk – úgy képtelenség egy látó számára, hogy áldozat-képtelen erők diadalmaskodjanak az igazság felett.

 21. Itt az országban az a baj,hogy az embereket meglehet venni,és vezetni! Nem kitartó a magyar nép! Nincs összefogás,mindenki saját maga kis környezetéből táplálkozik! 4%nyugdíj, és 5%-os fizetés emelésért az anyját el adja!Mindenki sajnálkozik,de semmit sem tesz annak érdekében,hogy jobb legyen! Valaki ígér valamit odafentről,és hiszünk, mert hinni akarunk! Nagyon okos dolgot írtak le abban a cikkben,mélyen bele gondolva,az a nagy igazság,hogy szarnak arra Orbánék,hogy mi lesz a kis emberekkel, csak nekik,legyen jó odafent!Ez a nép butítás! El adtak már mindent,osztottak szoroztak saját zsebre! Nesze neked MAGYAR! Ti meg szívjátok! Bírtok még! DE MEDDIG LEHET EZT TŰRNI! ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

 22. Gabriele:bízom abban, hogy a magyar népet nem lehet letörölni az un. Európa palettájáról. Nekünk ősi jogaink és küldetésünk van ezen a világon.Bár minden magyar szeretné a hazáját és hajlandó lenne tenni érte. Döbbenetes volt a titkos anyagban közölt sok-sok adat, nézze mindenki a BZs Háttér müsorát, abban is elhangzik fontos információ.

 23. És nem vagyok antimagyar. Azt akarom, hogy nekünk, magyaroknak jó legyen. Ehhez az kéne, hogy ciklusokon átívelő, kiszámitható gazdaságpolitika legyen.
  Előbb-utóbb beindulna a gazdaság, lenne munkahely, utólérnénk Nyugat-Európát.

 24. A pénzvilág nagyjai nem idióták. Egészen addig, amíg mi idióták vagyunk, ők ki tudnak minket zsákmányolni. Nagyon jól működik Magyarországon az oszd meg és uralkodj elve. Itt mindenki mindenkit gyűlöl. A Talmudnak számos hamisított példánya kering a neten, de az igazit senki sem tudja/akarja elolvasni, különben tudná, hogy a zsidóknak annak az országnak a javára kell tevékenykedniük, ahol élnek. Ezzel szemben ha parasztvakítunk, és elkergetjük a zsidókat/svábokat/értelmiséget (nem kívánt törlendő) GYENGÜL az ország, jobban ki lehet zsákmányolni. A pénzvilág nem zsidó. A pénzvilág a pénzről szól, de ha a parasztok agyát elködösítjük antiszemitizmussal, antieurópaizmussal, akkor bármit meg lehet velük tenni. A Rockefellerek nem zsidók, hanem NÉMET származású amerikaiak. Parasztok! Nem mindenki zsidó, akinek küldöldies/német hangzású neve van! Lehet az német is, nem? Meghülyítettek titeket, kitépitek, külföldre kényszerítitek magatokból azokat, akik ezt az országot fel tudnák emelni. Gondoltatok arra, mi lenne ebbűl az országból,ha a magyar nóbel-díjasok itt fejtik ki tevékenységüket? Nagyhatalom lennénk… Miközben a jobb/szélsőjobb cionizmus csak nyer az antiszemitizmuson, Magyarország csak veszít rajta. ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!

 25. Ha azt mondanám, hogy ez nagy hülyeség, akkor nem tartanának igazi Magyarnak?
  Ha azt mondanám, hogy ez teljesen így van, akkor viszont Én tartanám magam Birkának!
  Nem gondolják egyesek, hogy elég lenne már a felbujtó, lázító szabadságharcból?- mert mi fogjuk nagyon megfizetni az árát. Már így is sok család szakadt szét a lázítás végett. Meddig akarjátok még szétszakítani ezt a népet? Mert, ha nem tudnák egyes emberek, vannak értelmes emberek is ebben az országban.!

 26. Érdekes összeesküvés elmélet! Bogár László körül mindig ilyen izgalmak vannak. Meg a Jobbik. Csak engem zavar, hogy semmi forrásmegjelölés nincs a cikkben? Ja, persze, titkos! Ezek így csak bemondott számok, néhol némi csúsztatással, mivel Zuschlag a 70 milkából 60-at visszafizetett, a sukorói üzlet létre sem jött, tehát nem keletkezett veszteség, Hunvaldra nem tudtak semmit rábizonyítani csak lecsukták, mert kellett a Fidesznek az antikomcsi marketing. Az, hogy évtizedek óta nem tudunk kitörni a nyomorból az nyilvánvaló. De azért én még várnék egy kissé megalapozottabb elemzésre mielőtt az ismerőseimet fölbosszantanám az ilyen zsigeri zagyvaságokkal.

  ( Ez is provokátor , dezinformáció döntsétek el Magyarok s iderakom az email cimét is Égjen vagy verje a sors keze , itt élned vagy halnod kell… Klapancius
  1.klapancius@gmail.com T: admin / Nyírségi Betyár

 27. “Mert, ha nem tudnák egyes emberek, vannak értelmes emberek is ebben az országban.!”
  Igen! Vannak, csak qrva kevesen! Édes istenem! Ha csak feleannyi értelmes ember lenne e hazában mint amennyi hülye és gyűlölködő, akkor mi lehetnénk “Ajrópa” legirigyeltebb országa. Igaz, most is vagyunk, de a LEGLESAJNÁLTABB!
  Nagy az Isten állatkertje, és úgy látom nagyon sok magyar van benne(a hozzászólások kapcsán). Ezen a förmedvényen meg inkább sírni kéne nem röhögni. Miért is? Mert elolvasva a hozzászólásokat, egy-két kivételtől eltekintve azt tapasztalom, hogy leginkább félművelt magyarokkal lehet megetetni ezt a förmedvényt. Még érvelni sem érdemes ezeknek az embereknek, mert ahogy a németeket anno meghülyítette egy demagóg piktor, úgy ezek az emberek is szomjazzák a demagóg ostobaságokat.
  Ez ma Magyarország! Hiába no 🙂 Magyarország, én így szeretlek. 🙂

 28. A baki ott kezdődik hogy lengyelországnak ugyanúgy elengedték az hitelüket mégsem tűnt el semmi hatalmuk a közművekben , az hogy az ország itt tart arról csakis a politikusok helytelenül meghozott döntései tehetnek, és ahhoz képest hogy a kormánynak semmi köze nem lehetne a jegybankhoz fideszközeli embert raktak meg elnöknek és nyomják ők ki a pénzt rendesen…. Mindig mást hibáztat a magyar…. arról miért nem beszélt ez a kedves iromány h mennyi támogatást kapott az ország az eutól csak mert mi vagyunk a legrosszabb helyzetben.. az ilyeneket nem kéne terjeszteni mert csak rossz gondolatokat okoz függetlenség .. az lenne a szép akkor a politikusok sikkasztásait nem felügyelné senki és azt csinálhatnának amit akarnak…

 29. Az emberek sohase boldogok ha akarki vezeti a vilagot.Peldaul 50 evkorul a komunistak uralkodtak akkor se volt jo most a kapitalizmus jott vissza most se jo.Emberek mongyatok meg hogy igazabol mi a jo????En peldaul 42 eve a kapitlista rendser alat eltem most mar nyugdijas vagyok.En sohase paNASZKODTAm munkam mindig volt penzem is elegendo.Most elem a nyugdijas napjaimat a meleg Ausztraliaba.Minden Magyarnak kellemes es szep napot kivanok….

 30. Hát ez nem semmi szerintem a határokat le kellene zárni!Mi Magyarok mindig meg tudtunk élni föleg ha nincsenek beslsö és külsö rablók.Termeljünk meg mindet mert ebben a kreativ nemzet mindent meg tud csinálni!Nézd meg a világ nagy felfedezéseit!Ma is ott vagyunk jöjenek ök hozzánk és fizessék meg a Magyar elmét!

 31. Nos én nem tudom, hogy ez provokáció vagy sem, de hogy van valóság alapja az egyértelmű. És nem kell hozzá “nagydoktori” .- csak arra kell gondolni, ami ma központi téma Magyarországon – a bedőlt hitelek. Ugyanez a szisztéma…felveszel pl.
  egy ismerősöm, 8 000 000 Ft, visszafizettek 11 000 000 Ft.-ot és tartoznak még 28 000 0000 Ft.al. Ezek azok a soha le nem járó kölcsönök. Az ország pontosan így van…minél többet fizet vissza , annál több lesz az adósság!
  Jöhetne egy olyan kormány, aki végre beintene és ezzel letudná az ország adósságát.
  És ezt nem én mondom, hanem egy közgazdász doktor…szerintem igaza van. Csak nekünk eddig egyetlen kormányunk sem volt, akinek igazán szívügye lett volna az ország…mert mindenkinek voltak elképzelései, egyetértés soha nem volt…ide jutottunk!

 32. A társadalom megosztása MINDEN REZSIMBEN JOGUTÓDLÁSSAL,.. DE elkezdődött, kb. sorrendben :a rendőr, orvos, pedagógus,nyugdijas , meg a hibás paranoid poltikai irányitás alá vont titkosszolgálatok lebutitásával,megutálatásával…mindez eredményes is lett..!! Most a politikusok lennének soron (a volt MSZMP KB- irányitó tagokkal kezdve)..no meg haverjaik családtagjaik a bankárok…de ezek a lejáratások valahogy már nem müködnek olyan eccerűen.. ..még a költségcsökkentések és létszámracionalizálás, nepotizmus, korrupció területén sem…: ..pedig nincs kire mutogatni hisz látható hogy bezárult a kör már!

 33. Egyesek haragszanak a bankokra, az unióra, de elviseljük a felcsúti Szabó Lőrinc féléket?- aki 800millió osztalékot vesz fel ami durván havi 54millió, és a munkásai keresnek havi 60ezret. Hát mi magyarok jobban kizsákmányoljuk egymást mint bárki más. A szocik ezekhez képest kismiskák voltak. ,,Ha jól érzékelem a magyarnak ki lehet zsákmányolni a magyart!?”- legalább is a mai tényálást nézve, és ezekért is a szocik a hibásak, mert ők nem zsákmányolták ki ennyire az embereket, és ezt most a jelenlegi kormánynak kell megtenni!! Ezek utánn lehet csámcsogni a fenti hüjeségeken hátha nem figyelünk a körülöttünk történtekre.

 34. A ZSIDÓ FEKETE JÁNOS vette fel és osztotta az IMF hitelt a Kádár Jánost és a szocializmust megbuktató zsidó zsidócigány cionbolsevik rendszerválltoknak kik be voltak épülve MSZMP-be KISZ-be mint Orbán Viktor KISZ titkár és MSZMP-s szülei!!!

 35. Több évtizede, talán több évszázad is, mérgezik a Magyarok lelkét és immunrendszerét, különböző agy mosási módszerekkel. A történelmünk torzításával. a lakosság hígításával, szembeállításával.És a hiszékeny, Jó szándékú Befogadó Polgárság már massza lett, lakossági tömeg. Fogyasztok társadalma.Ugyan annyi joga van a munkakerülő élősködőnek mint az adófizető, munkában belerokkanó embernek. Már Nincs kivel összefogni mert agyilag beteg az egész “társadalom”.

 36. Ezek mind sajnos olyan tények,amikről már évek óta tudnak emberek,köztük én is …
  csupán az a baj,hogy ha bárkinek meg nyitjuk egy adott közösségben,az eredmény annyi hogy ujjal mutogatnak az emberek,és röhögve közlik hogy össze esküvés elméleteket szövögetsz…
  terjesztem,osztom,magam fogalmazom és írom meg én is ezeket,más más szempontokból meg világítva,de mind hiába,….
  Kérdezem én!! Hogyan lehetne végre beleverni a birka nép fejébe,hogy a politikusok köpködése nem oldja meg a problémát??
  Mikor hiszik már el végre hogy nem a kormány irányít?…..

 37. Elolvastam. Nekem csak az nem illik a képbe, hogy akkor most mindeki le van ‘fejve’?
  A román, szerb, bolgár, indiai, spanyol, amerikai is hülye? Kis különbséggel, de uazt kommunikálják nekik is. Államadósság, IMF, kamatok…stb.
  Akkor most hogy van ez?

 38. Nem kell meglepődni semmin. Nálunk Magyaroknál az a divat hogy ha nem figyel a másik akkor bele vágják a hátába a kést.Összefogás sosem volt és sosem lesz. Ahol pedig ez normál állapot ott könnyű ezeket véghezvinni. Amíg a “megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is” az általános addig nem tudom ki mit vár.

 39. A magyar államé lehet a Raiffeisen és az Erste?

  Az állami résztulajdonban lévő Széchenyi Kereskedelmi Banktól kapott vétel ajánlatot az osztrák Raiffeisen Bank a magyar leányára – írta a Magyar Hírlap, amely szerint egy másik osztrák bank, az Erste is az államnak adhatja el itteni pénzintézetét.

  Lehet, hogy a kormány ellen intézkedéseket próbál ez ellen tenni!?

  Forrás: hvg
  http://hvg.hu/kkv/20140105_Magyar_allami_cegek_vennek_meg_allitolag

 40. Nem követem a politikát. Nem érdekel, hogy ki mennyi lóvét rakott zsebre.
  Annyit megtanultam, ha valaki hagyja magát, akkor ott támadják, ahol tudják, azok
  akik ebből élnek. Az ilyen embereknek nem számítanak az olyan kifejezések,
  mint például gerinc, emberség, empátia, türelem, megértés, együttérzés és
  sorolhatnám a végletekig. Az ilyeneknek nincs STOP! Semmi sem elég.
  Addig fogják csinálni, amíg lehet. Őszintén szólva ez az egész vérlázító.
  Ki az, aki fel bírná venni a kesztyűt!? Nem az Orbán,
  nem a Gyurcsány, vagy a Horn. Hanem a nép. És nem úgy, hogy kimegyünk az
  utcára táblákkal, hogy mi tudjuk mi folyik körülöttünk!
  Hanem úgy, hogy megpróbálunk tenni valamit. Együtt. Egy ember is tud alkotni
  maradandót. Ha több millióan csinálnák, akkor az elé már nincs akadály, ami
  gátat tudna szabni az elhatározásnak. Ne jöjjön senki azzal a dumával, hogy nincs összefogás! Összefogás mindig van, ha lehet látni az értelmét. Minden csak elhatározás kérdése.

 41. …Hát igen a helyesírás a fontos a gyöngy betűk szépírás az,hogy mennyiben igaz már nem fontos.Nem hazafi nem magyar provokátor,de tegyünk fel egy kérdést,,ki a tulajdonos a Magyar Nemzeti Banknál.”

 42. ‘A Nemzetközi Fizetések Bankja Bank for International Settlements (BIS) a világ legrégebbi, jelenleg is működő nemzetközi pénzügyi szervezete. A nemzetközi bankok közötti monetáris együttműködés legfőbb szervezője, a központi bankok központi bankja. A bázeli bankfelügyeleti bizottság működtetője. Székhelye Bázelban található. Az intézetet 1930-ban a Young-terv végrehajtására hozták létre Franciaország, Nagy-Britannia, Belgium, Olaszország és Németország központi bankjai, illetve két magántulajdonban lévő japán pénzintézet. A német jóvátételek fizetése azonban a gazdasági világválság miatt megakadt. A szervezet a „jegybankok bankja” szerepkört vette fel. A második világháború után a Szovjetunió és az NDK kivételével valamennyi európai állam a szervezet tagjává vált. 1962-71 között a nemzetközi valutaválságok megelőzése és kezelése volt a fő feladat. 1971 óta a szervezet profilja az európai pénzügyi piacok elemzése illetve bank- és biztosítótársaságok felügyelete.’

 43. Ha én lennék a Miniszterelnök megoldanám egy pillanat alatt az ország sorsát. Kiállnék az emberek és a média (külföldi is) elé és ezt mondanám: A mai naptól egy új Magyarország veszi kezdetét! Senkinek, sehova semmilyen címen nem adunk vissza semminemű tartozást. Elég volt, szenvedett már ez az ország eleget. A gyermekeinknek, az unokáinknak élhető normális országot kell magunk mögött hagynunk. Ha nem tetszik akkor ki lehet zárni Magyarországot az unióból vagy ahonnan akarjátok. Vagy lehet szankciókat alkalmazni. ( mint pl: Szerbia ellen az embargo idején) Mi el tudjuk látni magunkat segítség nélkül is. Van saját forintunk, Európa központja vagyunk, van saját gazdaságunk, vannak általunk termelt és termesztett termékek, illetve tenyésztett állatok amivel a mai napig meg tudjuk hódítani a világpiacot. Ráadásul még olyan helyzetben is van az ország, hogy szerencsére a természeti katasztrófák is elkerülnek messziről bennünket. ( ez maradjon is így nagyon sokáig!) Tehát sokan lesznek olyanok akiknek ez nem tetszene, ezért ellenségeink lesznek. De lesznek olyanok akik a barátaink maradnak és lesznek új barátaink is ebben biztos vagyok! Ők is segítenének nekünk abban,hogy egy normális, békés, szeretetben élő, egymást segítő Magyarország szülessen újra, Annyi rizikó lenne az egészben,hogy az ellenségek nem biztos,hogy életben hagynának ezek után….egy véletlen baleset vagy ilyesmi ez sajnos benne van a pakliban. De én bevállalnám mert vannak gyermekeim és remélem lesznek unokáim is…..

  • Nagyon jó! Nagyon szép! Én is rég egy ‘ilyen’-re vágyom!
   De ehhez kell egy Vezető és kell egy Nép! Jelenleg egyik sincs… csak helytartók és lakosság… ezzel nem lehet. Egyiket sem érdekli az Ország, a Magyarok Országa… de érdekli a hatalom, a pénz, a csillogó üveggolyók… Így nem lehet…
   Pedig nagyon szép lenne a még megmaradt Magyarok összefogásával visszavenni az Országot! Ehhez -persze- tudni, vállalni kell(ene) a 7 szűk eszetendőt, amit a rabtartóink azonnal ránk hoznának. És – a legnagyobb csapás mindig a belső, ‘hazai’ árulók!
   Ördögi rafinériával kaparintották meg a javakat, a lelkeket. A legtöbben nem is tudnak róla… Így aztán – hogy…?
   De – nagyon szép, amit leírtál! Nagyon szép volna… Köszönet!

  • Humor, de jó: Kis Pista kártyázik Nagy Janival, aki nyer tőle egy millió forintot. Nincs nála pénz, megegyeznek, hogy hónap itolsó vasárnapján ki kell fizetni. Eljön az utolsó hét: Kis Pista nem alszik, sóhajtozik, forog csak az ágyban. Csütörtök éjjel megelégeli a felesége a kínlódást, és kivallatja a férjéből az igazságot.
   “Meg van a Nagy Jani telefonszáma?”
   “Igen”
   “Add ide!” Miután megkapta, éjfél után, felhívja a számot:
   “Nagy János?”
   “Igen”
   Maga nyert kártyán az uramtól egy millió forintot, amit most vasárnap kell kifizetni?”
   “Igen”
   “akkor vegye tudomásul, hogy nem lesz kifizetve” – és ezzel leteszi akagylót, visszafekszik a férje mellé, és megszólal:
   “Na, most már aztán aludj nyugodtan! – most már ő nem alszik…

 44. A zsidók ezt csinálják már több ezer éve, csak a módszerek finomodtak Vallási üldözésről hablatyol a zsidó, holott a parazita életmódjuk miatt gyűlölik őket. Hamarosan ismét zsidó irtás lesz immár a harmadik nagyszabású. Az első évszázadi likvidálásukról és a Palesztín területről való kiűzésükről nem sokat beszélnek, pedig Hitler csak egy ártatlan babazsúrt rendezett ahhoz képest.

 45. Szép szép csak nem igaz. Adósság természetesen van, és tényleg nagy összegű. 1973-ban, az első nagy olajválság idején vettünk fel először nyugati kölcsönt, mert Kádárék azt hitték, hogy az olajár-robbanás múló jelenség, és ha az árak visszaállnak a korábbi szintre, akkor a kölcsönt a folyó bevételekből vissza tudjuk majd fizetni. Tévedtek…
  Az árak nem álltak vissza, sőt tovább emelkedtek. Így aztán amikor a kölcsönt vissza kellett fizetni, ezt csak úgy tudták megtenni, hogy újabb kölcsönt vettek fel, de most már többet: annyit, hogy elég legyen a felvett kölcsön visszafizetésére, plusz a kamatokra is. A saját pénzünkből tehát nem fizettünk vissza egy fillért sem, mindig csak egyre nagyobb adósságba vertük magunkat. És ha az az adósság csak ennyi lett volna!
  De nem ennyi volt.

 46. Kádár a népszerűségét annak köszönhette, hogy alapelvnek tekintette: az életszínvonalnak évről évre emelkednie kell. Ezt a korszakot hívták “fridzsider-szocializmusnak”: az addig csóró szegény emberek családi házat építettek, hűtőszekrényt, tévét, Trabantot vettek, nyaralót barkácsoltak. 1973-ig jutott erre a megtermelt nemzeti jövedelemből, utána azonban nem. Kádár azonban ezután is növelni akarta a jólétet. Innentől kezdve van az, hogy az állami költségvetés kiadásai nagyobbak, mint a bevételei. A különbözetet, vagyis a hiányt pedig megintcsak külföldi kölcsönökből fedezték. Meg a törlesztést, meg a kamatot is…

 47. 1990-re, mire a Kádár-rendszer megbukott, már sok milliárd dollárra hízott az adósság. És nem azért, mert a zsidó bankárok ránk erőltették, hanem mert minden kölcsönt egy újabb, nagyobb kölcsönből fizettünk vissza.
  Nem igaz, hogy a kölcsönöket eltitkolták! Kádárék persze mélyen hallgattak róla, de 1990-ben az akkori ellenzék teli torokból harsogta. Az első szabad választást ezért is nyerte meg fölényesen az MDF, Antall Józseffel az élen.

 48. True grit ! Ez annyit tesz , mint belevaló karakán legény…tehát elismerésem felső fokon…hogy valaki…valakik …így állnak ki egy , leírt ‘ nép ügyében…sajnos néhány fecske nem csinál nyarat…sajnálom a magyar népet…a kik , továbbra is keresik csupán a pénzt , ( de soha nem találják )…sajnos az idők elhaladtak a magyarok gondolkodás sémái felől…pedig a magyar lenne a mag…én inkább mostmár Skóciára figyelek…a brexit hatalmas pénzrezgést fog generálni…és ha a skótok okosak , nagyon jól jöhetnek ki ebből , Anglia kárára…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.